وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

‌ آغاز ضدعفونی خیابان‌های پایتخت

معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: خیابان ولیعصر، با ۱۵۰۰ نیروی خدمات شهری ضد عفونی شد و طی روز‌های آینده سایر خیابان‌ها نیز گندزدایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 06
کد خبر: ۳۷۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی یزدانی، در حاشیه گندزدایی و ضدعفونی کردن خیابان ولیعصر در جمع خبرنگاران، گفت: بر اساس هماهنگی‌هایی که میان شهرداری و وزارت بهداشت انجام شده ستاد بحران نیز تشکیل و کارگروهی ایجاد شده است که مسئولیت‌هایی نیز برعهده معاونت خدمات شهری در این حوزه گذاشته شده است.

 

وی ادامه داد: تمامی بازار‌های میادین میوه و تره بار هر روز ضد عفونی شده است. از جمله سرویس‌های بهداشتی، اماکن عمومی و غرفه‌ها و اقدامات لازم برای بهداشتی بودن دست چین کردن میوه‌ها ایجاد شده است.

 

وی گفت: اتوبوس‌ها و پایانه‌های اتوبوس‌ها نیز بخشی توسط نیرو‌های خدمات شهری ضد عفونی می‌شوند. در حوزه مترو نیز مسئولیت‌هایی به عهده این معاونت قرار داده شد است. در حال حاضر تجهیزات و مواد اولیه خریداری شده و در حال ضد عفونی کردن اماکن عمومی از جمله مترو و اتوبوس هستیم.

 

معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به گندزدایی از بازار تجریش گفت: امروز توسط نیرو‌های شهربان و آتش نشانی، سازمان بوستان‌ها و پسماند این خیابان به طور کامل گندزدایی شد.

 

وی توضیح داد: ۶۰ اکیپ توسط سازمان بوستانها، ۴۰ اکیپ توسط سازمان شهربان، ۴۰ اکیپ توسط سازمان پسماند و ۶۰ اکیپ نیز توسط آتشانی برای ضد عفونی کردن از تجریش تا میدان راه آهن سطح معابر را ضد عفونی کردند.

 

یزدانی همچنین ۸ خودرو توسط سازمان آتش نشانی، ۸ خودرو توسط سازمان بوستان‌ها و ۴۰ خودرو نیز توسط سازمان پسماند در این عملیات مورد استفاده قرار گرفتند و در مجموع ۱۵۰۰ نیروی خدمات شهری برای پاکسازی این خیابان تلاش کردند.

 

معاون خدمات شهری شهرداری تهران تاکید کرد: سایر خیابان‌ها نیز ضد عفونی خواهند شد و تقسیم بندی‌های لازم میان سازمان‌ها انجام شده و تمامی فعالیت‌ها با هماهنگی وزارت بهداشت انجام می‌شود./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار